Trenduri design floral 2016

Cine s-ar fi gandit ca si in materie de aranjamente florale, exista o serie de specialisti care se preocupa de ce este la moda intr-un sezon.

Pentru 2016, distribuitorii de flori , au ales 4 stiluri de aranjamente florale, pline de culoare, forme, texturi si imaginatie: Sorbet, Lustre, Lavish si Festival.

Sorbet – este un stil de aranjament tanat, proaspat si modern. O combinatie de pasteluri si lumini, realizata din flori cu nuante dulci si accente geometrice. In aranjamentele sorbet, se regasesc nuante de galben, bleu, vernil, lavanda, corai.

Paleta de culori pentru aranjamentele Sorbet

ColorPallet_Sorbet3

 

Lustre – este o combinatie special dedicata mireselor moderne, care pune accent pe luciul metalic si accesorii stralucitoare. Nuntile cu aranjamente „lustre” sunt opulente si combina perfect culorile metalelor: aur, argint, cupru, platina, bronz, cu florile albe, ivoire sau champagne si accesoriile inchise la culoare.

Paleta de culori pentru aranjamentele Lustre

ColorPallet_Lustre3

 

Lavish – a fost inspirat din frumusetea gradinilor. Aranjamentele pline de culoare si texturi, se potrivesc perfect atat nuntilor traditionale in locatii pitoresti cat si nuntilor moderne. Este un aranjament romatic, plin de senzualitate. Florile in nuante de rosu si grena, se combina cat mai contrastant atat din punct de vedere al nuantei cat si al texturii, pentru a reda stilul inspirat din gradina cu flori. 

Paleta de culori pentru aranjamentele Lavish

ColorPallet_Lavish3

 

Festival –  culori calde si intense pentru o mireasa boema. Culorile, texturile si accesoriile inspirate din cultura universala, dau un aer jucaus si casul aranjamentelor. Am putea spune ca, este un aranjament floral inspirat de globalizare. Culorile care il definesc sunt albastru denim, rosu, orange, galben. Secretul este ca ele sa fie combinate neobisnuit, astfel incat, fiecare culoare sa iasa in evidenta.

Paleta de culori pentru aranjamentele Festival

ColorPallet_Festival3

 

Sursa foto http://fabiozardi.com/flower-trends-forecast-2016/

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s